Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310-220414  ή στο 23510-78540 ή στο e-mail : info@brandplus.gr.

Επειδή θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος σε άλλο νούμερο ή/και σε άλλο χρώμα. Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

  • Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310-220414 ή στο 2351078540 και μας ενημερώνετε για τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε να επιστρέψετε και με ποιους κωδικούς επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε.
  • Συσκευάζετε τα προϊόντα, είτε στην κούτα που τα παραλάβατε, είτε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευασία που θα εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα θα φτάσουν στην εταιρία χωρίς φθορές.
  • ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΕΜΑ, αλλά αναμένετε το Courier με το νέο δέμα (που ήδη έχουμε συνεννοηθεί τηλεφωνικά ότι θα παραλάβετε) για να πραγματοποιήσετε την ανταλλαγή (δηλαδή δίνετε το παλιό δέμα και παραλαμβάνετε το νέο).

Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του.

Η αποστολή του νέου προϊόντος θα πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα ίσο με τον χρόνο αποστολής του αρχικού.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη και το κόστος στης δεύτερης αποστολής το brandplus.gr.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή κωδικού, δηλαδή να πάρετε κάποιο διαφορετικό προϊόν, επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς 3€.

Στις αλλαγές δεν γίνεται συσκευασία δώρου.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική και άριστη κατάσταση που το έχετε παραλάβει.

Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν γίνετε επιστροφή χρημάτων. 

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310-263784 ή στο 23510-78540 για να προηγηθεί συνεννόηση με τα κατάστημα μας.

Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι :
brandplus.gr
Αγ. Σοφίας 17 – Θεσσαλονίκη  Τηλ. 2310 – 220414

Ή

brandplus.gr
Μεγ. Αλεξάνδρου 26 – Πεζόδρομος  Τ.Κ. 60100  -Κατερίνη Τηλ : 23510 – 78540.

Εντός 5 – 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης του δέματος στην εταιρία, θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων σας στο ακέραιο.

Οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές για τα είδη Βάπτισης (λαμπάδες , κουτιά ή τσάντες, βαπτιστικά ρούχα κλπ.,  λόγω του ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα κατασκευάζονται και αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας.